Förrätter
Sotad carpaccio med jordärtskocka-kräm, picklad jordärtskocka, råhyvlat päron, fröknäcke och lagrad hårdost
139:-
Löjrom med krispigt potatisnäste, pepparrotspicklad silverlök, citronfärskost och riven västerbottenost
149:-
Burrata med bakad zucchinikräm, picklad zucchini, torkade oliver, salsa verde och rostad sirapslimpa
119:-
Varmrätter
Bakad röding med gräddstuvad svartkål, picklad butternutpumpa, kantareller, brynt hasselnötssmör, grönkålschips och färskpotatis
259:-
Istället för röding, Sotad sparrisbroccoli med tillbehören ovan.
219:-
Grillad Pluma, (svensk rapsgris) med gulbetskräm, picklade gulbetor, potatiskrokett smaksatt med getfärskost, salviasky och pumpafrö-emulsion
259:-
Fisk och skaldjursgryta med utvalda fiskar/skaldjur, purjolök, bakade tomater, rotselleri, dillmajonnäs och surdegsbaguette
229:-
Hamnburgare med rökt cheddarost, syltad ostronskivling, friterad lök, syrad kål och svartpepparmajonnäs
189:-
Desserter
Clafoutis (ljummen mandelkaka) med björnbär/blåbär, brynt smör och vaniljkräm
79:-
En liten munsbit med cheesecake-kräm, drömmar, passionsfrukt och färska hallon
49:-
Vaniljglass med pajsmul, äppelkompott, kanelmaräng, kardemummagrädde och kolasås
99:-
Chokladtryffel (smakerna kan variera, fråga oss vad som finns just nu)
35:-