Meny

Förrätter

Sotad carpaccio med jordärtskocka-kräm, picklad jordärtskocka, råhyvlat päron, fröknäcke och lagrad hårdost

139:-

Löjrom med krispigt potatisnäste, pepparrotspicklad silverlök, citronfärskost och riven västerbottenost 

149:-

Burrata med bakad zucchinikräm, picklad zucchini, torkade oliver, salsa verde och rostad sirapslimpa

119:-

Varmrätter

Bakad röding med gräddstuvad svartkål, picklad butternutpumpa, kantareller, brynt hasselnötssmör, grönkålschips och färskpotatis

259:-

Istället för röding, Sotad sparrisbroccoli med tillbehören ovan.

219:-

Grillad Pluma, (svensk rapsgris) med gulbetskräm, picklade gulbetor, potatiskrokett smaksatt med getfärskost, salviasky och pumpafrö-emulsion 

259:-

 Fisk och skaldjursgryta med utvalda fiskar/skaldjur, purjolök, bakade tomater, rotselleri, dillmajonnäs och surdegsbaguette

229:-

Hamnburgare med rökt cheddarost, syltad ostronskivling, friterad lök, syrad kål och svartpepparmajonnäs

189:-

Desserter

Clafoutis (ljummen mandelkaka) med björnbär/blåbär, brynt smör och vaniljkräm 

79:-

En liten munsbit med cheesecake-kräm, drömmar, passionsfrukt och färska hallon

49:-

Vaniljglass med pajsmul, äppelkompott, kanelmaräng, kardemummagrädde och kolasås

99:-

Chokladtryffel (smakerna kan variera, fråga oss vad som finns just nu)

35:-